STUDENTSKYLTAR

PRISER
Valfri mall med uppladdat foto beställt senast 24/5   499:-
Tillägg scanning av pappersbild                                  +100:-
Tillägg express vid beställning efter 24/5                   +200:-
I priset ingår bildförbättring, delförstoring , plakat i fotokvalitet monterat på lättviktsskiva, regnskydd och pinne.

DAGS FÖR STUDENTSKYLT.

Leta upp en rolig, fin, charmig eller "kladdig" bild så gör vi en fin skylt i riktigt fotokvalitet som blir ett fint minne till er student. Skylten är 50x70 cm och det ingår både pinne och ett regnskydd.
Fyll i era uppgifter nedan, välj vilken design ni önskar, ladda upp din bild och skriv namnet på studenten, klass och studentdatum i meddelanderutan.  Vill du ha din bild omgjord från färg till svartvitt så skriver du det. Det kostar inget extra.
Uthämtning sker måndag 3/6 eller tisdag 4/6, mellan 15.00- 18.00, i studion på Krylbovägen 39 i Avesta. Beställningen är bindande och betalas vid uthämtning. Ej uthämtade plakat faktureras. Behöver du ha din skylt tidigare? Då är det bara att du skriver det i meddelnadet så kontaktar vi dig och bestämmer tid för uthämtning.
​​​​​​​Är det en pappersbild, så kan vi scanna den och delförstorar om det behövs. Fyll då i dina uppgifter här nedan och skriv att du har en pappersbild. Läggsedan bilden i ett kuvert med ditt namn på och lämna den i vår brevlåda utanför studion. Extra avgift för scanning är 100.-.