OM LINSLUSEN

Ateljé Linslusen drivs av mig, Therese Asplund, tillsammans med min assistent Emelie. Sedan jag startade studion 2006 har mitt mål alltid varit att varje jobb vi gör på Ateljé Linslusen ska genomsyras av omtanke, kvalitet och kreativitet. 

Till oss kan du alltid komma med egna önskemål och idéer


​​​​​​​
Vi hjälper dig att skapa de bilder du vill ha, men har du varken tid eller lust att komma med egna idéer så har vi tusen så det går också bra!
Huvudsaken är att du känner att dina bilder är skapade just för dig.
I våra mysiga lokaler i Strömsborgs Herrgård är det lätt att trivas och känna sig som hemma. Studion är stor och luftig och tål att lekas i och precis utanför dörren har vi en gigantisk trädgård som är som gjord för utomhusfotografering alla tider på året. Önskas någon speciell typ av miljö så packar vi gärna vår utrustning och åker ut till ett ställe du själv har valt.
​​​​​​​Både vad det gäller vårt arbete och våra produkter har vi valt att hålla högsta kvalitet.


Därför kan du alltid lita på att din fotograf här hos oss är certifierad och kan sin sak, att efterbearbetningen är noggrann och riktigt utförd och att de produkter du köper hos oss håller att hänga på väggen i generationer. 
​​​​​Vi lägger varje år mycket arbete på att utvecklas och bli bättre och för att sätta vår kvalitet på prov skickar vi varje år ett urval av våra bilder till olika tävlingar både i Sverige och utomlands. Att vi år efter år ligger i topp i Sverige, båda två varit uttagna till Sveriges landslag i fotografi och till och med belönats i EM visar att vi håller den kvalitet vi strävar efter. Kika gärna in i vårt galleri med vinnarbilder och se vad vi gjort genom åren.

Till Ateljé Linslusen kan du komma för alla typer av porträttfotograferingar och undrar du något så tveka inte att slå oss en signal och fråga! Vi finns här för dig!