OM LINSLUSEN

Ateljé Linslusen drivs av mig, Therese Asplund. Sedan jag startade studion 2006 har mitt mål alltid varit att varje jobb jag gör på Ateljé Linslusen ska genomsyras av omtanke, kvalitet och kreativitet. 

Till mig kan du alltid komma med egna önskemål och idéer


​​​​​​​
Jag hjälper dig att skapa de bilder du vill ha, men har du varken tid eller lust att komma med egna idéer så har jag tusen så det går också bra!
Huvudsaken är att du känner att dina bilder är skapade just för dig.
I de mysiga lokalerna i Strömsborgs Herrgård är det lätt att trivas och känna sig som hemma. Studion är stor och luftig och tål att lekas i och precis utanför dörren har vi en gigantisk trädgård som är som gjord för utomhusfotografering alla tider på året. Önskas någon speciell typ av miljö så packar jag gärna min utrustning och åker ut till ett ställe du själv har valt.
​​​​​​​Både vad det gäller mitt arbete och de produkter jag levererar har jag valt att hålla högsta kvalitet.


Därför kan du alltid lita på att din fotograf här är certifierad och kan sin sak, att efterbearbetningen är noggrann och riktigt utförd och att de produkter du köper hos oss håller att hänga på väggen i generationer. 
Jag lägger varje år mycket arbete på att utvecklas och bli bättre och för att sätta  kvaliteten på prov skickar jag varje år ett urval av mina kundbilder till olika tävlingar både i Sverige och utomlands. Att Linslusen år efter år ligger i topp i Sverige,  varit uttagen till Sveriges landslag i fotografi och till och med belönats i EM visar att jag håller den kvalitet jag strävar efter. Kika gärna in i mitt galleri med vinnarbilder och se vad jag gjort genom åren.

Till Ateljé Linslusen kan du komma för alla typer av porträttfotograferingar och undrar du något så tveka inte att slå mig en signal och fråga! Jag finns här för dig!