• d85_6730
  • pc300106svlitenny1
  • _dsc2223
  • _dsc2802bliten1
  • _dsc4481svliten1
  • _dsc9356c

BE THE ART - Hur går det till?

Fotokonst är populärare än någonsin och pryder väggarna i var mans hem. Tänk om du kunde vara med och forma, planera och skapa helt unika konstbilder där du själv, eller någon som betyder mycket för dig, är motivet.
​​​​​​​I konceptet ”Be the art” skapar vi konst till ditt hem som både är estetiskt vacker och som ligger just dig extra varmt om hjärtat.


I priset för ”Be the art” ingår först ett planeringsmöte. Där skissar du, tillsammans med fotografen, upp hela idéen till bilden och planerar eventuell styling, rekvisita och location. Till din hjälp finns en stor portfolio att bläddra i och hämta inspiration från och en fotograf med huvudet fullt av idéer, så du behöver inte känna att du måste komma till mötet med en färdigt idé till en bild.

Vid fotograferingstillfället ingår all eventuell styling samt lån av kläder och rekvisita. Om fotograferingen sker på en location inom två mil från studion i Avesta utgår ingen extra kostnad för resa. För location längre bort tillkommer milersättning. Under själva fotograferingen får du allt hjälp du behöver för att hitta rätt posering och uttryck och du jobbar tillsammans med en fotograf som har över 20 års erfarenhet av att guida modeller som inte är vana att stå framför kameran. Att vara modell på en ”Be the art” är lätt som en plätt! Du behöver bara lyssna och ta instruktioner.​​​​​​​Efter fotograferingen sitter du ner i studion och går igenom bilderna tillsammans med fotografen. Då väljer ni tillsammans vilken eller vilka bilder ni ska jobba med och vilken typ av redigering som ska göras för att det ska bli rätt känsla och karaktär på bilden som till slut ska hänga på din vägg. Här väljer du också vilket material och i vilken storlek bilden ska göras. Sen är det bara att vänta på att få hämta och hänga upp ditt egna unika konstverk!

”Be the art” passar fint att göra med både vuxna och barn som modeller och bildidéen kan anpassas för att innehålla en eller flera modeller i samma bild. För stylingen tillkommer dock kostnad om man är två eller fler modeller.

Om någon mer i familjen, eller någon vän, vill vara med och dela upplevelsen av en konstfotosession går det bra att, utan extra kostnad, vara med som assistent genom hela processen. Denne får då jobba tillsammans med fotografen hela vägen från idé till färdig bild och se hur allt går till. Otroligt lärorikt och inspirerande för någon som är intresserad av fotografering och bilder!
PAKETPRISER
“Be the art”+ 1 st väggförstoring 40x50 cm i valfri ram upp tom prisgrupp 4 6000.-
“Be the art”+ 1 st väggförstoring 50x70 cm i valfri ram upp tom prisgrupp 4 7000.-
“Be the art”+ 1 st forexprint 70x100 cm inkl väggfästen 8000.-