_DSC2666s_small2Ateljé Linslusen drivs av mig, fotograf Therese Asplund tillsammans med min assistent Emelie. Vi utgår ifrån vår mysiga studio i Avesta i södra Dalarna, men jobbar överallt dit uppdragen tar oss.

Jag, Therese,  har jobbat som fotograf i massor av år och det är jag som gör all fotografering här på Linslusen. Vad jag älskar med fotografyrket är lika mycket bildskapandet som mötet med alla olika människor. Det är verkligen en förmån att få möjlighet att tillsammans med våra kunder skapa de bilder som passar just dem. När jag inte fotograferar så gillar jag att resa, äta god mat och umgås med familj och vänner. Sen jobbar jag även på att nå mitt mål att springa 10st maraton. Då jag precis klarat av 5 st så har jag en bit kvar:-)

Emelie är en glad och trevlig tjej som, även hon, brinner för fotografering och bildskapande. Emelie har hand om all redigering och produktion och hon hjälper även till med att bestämma vad det ska bli av era fina bilder efter fotograferingen. Då träffar ni henne för en bildvisning. När hon inte är på plats i studion så hittar ni henne säkrast i danslokalen eller i skogen på promenad med ögonstenen Ebba. En sprallig finsk lapphund.

På Ateljé Linslusen ägnar vi  oss åt alla typer av fotografering. Bebisar, gräddtårtor, brudpar, joggingskor, mäklarobjekt, företagsledare, dokumentära bilder, familjer och husdjur. Ingen dag är den andra lik och det är just det som gör det här jobbet så inspirerande och spännande. Vilken typ av bilder du än är ute efter så kan du vara säker på att mötas av ett stort engagemang och en fotograf med många års erfarenhet av fotografering både i och utanför studion. Mer information om de olika typerna av fotografering och alla våra priser hittar du HÄR!

Här på Linslusen håller vi även fotokurser för privatpersoner och företag. Läs med om detta under ”Fotokurser”. Jag, Therese,
arbetar även som utbildningskonsult åt Nikon Nordic och föreläser på Nikon School i Mellansverige. Linslusen finns även på Facebook.

 

_DSC6401 - kopia