Ateljé Linslusen

Fotograf Therése

Äntligen är den färdig!!

Posted By on March 27, 2014 in Nyheter | 0 comments

I nästan två år har jag varit utan hemsida så nu känns det väldigt bra att välkomna er alla till Ateljé Linslusens nya fina hemsida. Stort tack till min händige man Jonas som lagt ner åtskilliga timmar på att få allt att bli som jag vill ha det och även stort tack till alla fantastiska fotomodeller som pryder sidorna i galleriet. Här kan ni hitta all information ni kan behöva eller bara titta runt för inspiration eller idéer inför kommande fotograferingar. Här finns även ett formulär för att skicka meddelande till mig. Önskar du boka en tid är det alltid enklast att slå en signal på 0707999991.  Under den här fliken kommer ni även att kunna hitta aktuella erbjudanden eller datum för kommande aktiviteter. Tack för att ni hittade hit!

linslusen_logga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>